OPRUIMINGSDIENST SOUBRY KENNY VOF


  Gratis offerte
  Maak een afspraak

  Vindt ons op Facebook

  btw 0770 638 868

  Over ons

  Zowel voor kleine als voor grote inboedelopruimingen kunt u terecht bij opruimingsdienst Soubry Kenny VOF. Hij verplaatst zich over heel West-Vlaanderen! 

  Uitbreken en opkuisen van gebouwen

  Ook voor kleine afbraakwerken en het uitbreken en opkuisen van gebouwen in heel West-Vlaanderen kan u een beroep doen op Soubry Kenny. 


  Uitbreken en opkuisen van gebouwen

  Reken op een expert ter zake met jarenlange ervaring voor het uitbreken en opkuisen van gebouwen. Soubry Kenny kan voor u alle algemene afbraakwerken verzorgen, het afbreken van woningen, uw interieur uitbreken en klaarmaken voor renovatie, het strippen van gebouwen alsook vloeren uitbreken. Alles wordt netjes achtergelaten en het puin wordt correct afgevoerd. We nemen zowel kleine als grote projecten aan en garanderen een vlot verloop van alle uit te voeren werken.


  Kleine afbraakwerken

  Ons bedrijf is bedreven in selectieve afbraak en renovatiesloop van onder andere badkamers, keukens, bijgebouwen en zoveel meer. Overlast zoals stof en lawaai worden tot een absoluut minimum beperkt. Op ons kan u blindelings vertrouwen als aannemer om al uw kleine afbraakwerken te laten uitvoeren. We komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Hier kan u rekenen op uitmuntend vakmanschap

  Schoonmaak

  Dit is een extra dienst die wij naar u toe verlenen. U kan op ons rekenen voor: 

  - U kan het pand zonder zorgen teruggeven aan de verhuurder.

  - U kan het pand in propere staat verkopen.

  - Een proper pand zorgt voor een snellere verkoop én een hogere verkoopwaarde.

  Het pand wordt volledig proper gemaakt, van visueel-proper tot een professionele poetsdienst.

  Contact

  Onze dienstverlening situeert zich in heel West-Vlaanderen. Neem gerust contact met ons op en bekijk alvast enkele voorbeelden van onze werken. Ook voor bijkomende informatie of een offerte op maat kan u steeds rekenen op ons.


  Contacteer ons

  Strippen van hotelkamers