OPRUIMINGSDIENST SOUBRY KENNY VOF

Gratis offerte
Maak een afspraak

Vindt ons op Facebook

btw 0770 638 868

Over ons

Zowel voor kleine als voor grote boedelopruimingen kunt u terecht bij opruimingsdienst Soubry Kenny VOF in Izegem en verplaatst zich over heel West-Vlaanderen! 

Serene opruimen na overlijden

Wanneer er een overlijden gebeurt in uw familie of vriendenkring, dan is het leeghalen van de inboedel het minste van uw zorgen. Toch dient dit vaak relatief snel te gebeuren door eventuele verkoop van het eigendom of herverhuring door de huisbaas.


Volledige woning leegmaken

Wie dit wenst kan op onze dienst voor opruiming na overlijden in Izegem en heel West-Vlaanderen een beroep doen. Wij komen ter plaatse in de woning om alle spullen die u niet meer nodig hebt mee te nemen. Dit kan zowel gaan om decoratiestukken maar ook om de grotere spullen zoals rekken, kasten, bed, enz.


Emotionele waarde

Heel wat spullen kunnen emotionele waarde hebben. Uiteraard beslist u zelf wat er door ons mag meegenomen worden en wat niet. We vragen wel tijdig te verwittigen in dit geval.


Contact

Bij vragen kunt u ons steeds contacteren. Naast het opruimen van diverse woningen en werven, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het zandstralen van meubels, trappen, houten kasten, enz.


Contacteer ons