OPRUIMINGSDIENST SOUBRY KENNY VOF


  Gratis offerte
  Maak een afspraak

  Vindt ons op Facebook

  btw 0770 638 868

  Over ons

  Zowel voor kleine als voor grote inboedelopruimingen kunt u terecht bij opruimingsdienst Soubry Kenny VOF. Hij verplaatst zich over heel West-Vlaanderen! 

  Serene opruimen na overlijden

  Wanneer er een overlijden gebeurt in uw familie of vriendenkring, dan is het leeghalen van de inboedel het minste van uw zorgen. Toch dient dit vaak relatief snel te gebeuren door eventuele verkoop van het eigendom of herverhuring door de huisbaas.


  Volledige woning leegmaken

  Wie dit wenst kan op onze dienst voor opruiming na overlijden in heel West-Vlaanderen een beroep doen. Wij komen ter plaatse in de woning om alle spullen die u niet meer nodig hebt mee te nemen. Dit kan zowel gaan om decoratiestukken maar ook om de grotere spullen zoals rekken, kasten, bed, enz.


  Emotionele waarde

  Heel wat spullen kunnen emotionele waarde hebben. Uiteraard beslist u zelf wat er door ons mag meegenomen worden en wat niet. We vragen wel tijdig te verwittigen in dit geval.


  Contact

  Bij vragen kunt u ons steeds contacteren. Naast het opruimen van diverse woningen en werven, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het zandstralen van meubels, trappen, houten kasten, enz.


  Contacteer ons