OPRUIMINGSDIENST SOUBRY KENNY VOF

Gratis offerte
Maak een afspraak

Vindt ons op Facebook

btw 0770 638 868

Over ons

Zowel voor kleine als voor grote boedelopruimingen kunt u terecht bij opruimingsdienst Soubry Kenny VOF in Izegem en verplaatst zich over heel West-Vlaanderen! 

Algemene opruiming woning

Zelf geen zin om de grote kuis bij u thuis uit te voeren? Laat dan Soubry Kenny komen om de opruiming van de woning te Izegem en heel West-Vlaanderen in goede banen te leiden


Waarvoor kunt u bij ons terecht

- We ontruimen het pand in een zo kort mogelijke tijd, zodat het pand snel klaar is voor een nieuwe bestemming.

- Wij ruimen ALLES op van A tot Z, zoals overeengekomen in het contract.

- Wij zorgen voor opgeleide medewerkers, containers, de nodige vergunningen, verhuislift, transport, opvolging... en we nemen de volledige verantwoordelijkheid van een goede opruiming op ons.

- We maken op voorhand een prijsofferte met een duidelijke beschrijving en afspraken, zodat er geen misverstanden ontstaan.

- Indien gewenst, kan u, gelijktijdig met de ontruiming, gebruik maken van onze dienst voor het poetsen, ontsmetten en/of ontgeuren, schilderen,...

- We verzorgen tevens ook kleine reparatie- en sloopwerken (vb. valse wanden, verlichtingsarmaturen, schuurtjes...).

- We verwijderen ook uw oude bovengrondse mazouttank.


Kortom: wij ontruimen en maken uw pand klaar voor een nieuwe bestemming in een korte tijd, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken.


Betaalbare offerte

Een opruiming van een woning brengt vaak heel wat kosten met zich mee. Doe dan ook beroep op een ervaringsdeskundige die meteen van aanpakken weet en vraag naar meer informatie. Wij hanteren zeer klantvriendelijk prijzen.


Contact

Contactname met ons is volledig vrijblijvend. Wij geven u graag diverse tips en mogelijkheden om de opruiming van de woning te Izegem snel te laten verlopen.


Contacteer ons

Opkuis van Garage voor & na 

volledig uitgeveegd