OPRUIMINGSDIENST SOUBRY KENNY VOF


  Gratis offerte
  Maak een afspraak

  Vindt ons op Facebook

  btw 0770 638 868

  Over ons

  Zowel voor kleine als voor grote inboedelopruimingen kunt u terecht bij opruimingsdienst Soubry Kenny VOF. Hij verplaatst zich over heel West-Vlaanderen! 

  op 25 nov 2020

  Tip 1 l Plan je verhuis

  Een dag op voorhand een verhuisfirma bellen zonder voorbereiding? Geen strak plan. Uiteraard kun je zelf verhuizen, maar een professionele verhuisfirma werkt vaak sneller. Start alvast met een duidelijke planning, zorg dat alles in dozen zit en begin er tijdig aan. Maak concrete afspraken met helpers en begin er op tijd aan. 

  Tip 2 l Werk met een duidelijke checklist 

  Checklistst zat te vinden op het internet. Werk met een duidelijke checklist en vink af wat je gedaan hebt. Zo ben je zeker dat je niets vergeet en dat alle afspraken vastliggen. Vergeet niet ruim op voorhand de verhuisfirma te contacteren. Vaak zijn deze al lang op voorhand geboekt. 

  Tip 3 l Vergeet het papierwerk niet

  Wie bij verhuizen enkel aan zware spullen denkt heeft het mis. Het is ook het uitgelezen moment om wat orde in je facturatie te brengen. Label en organiseer alles netjes, zo vind je achteraf alles makkelijker terug 

  Tip 4 l Pak verstandig in

  Goed en doordacht inpakken is een kunst. Zorg dat je voldoende verhuisdozen hebt, begin met de zware dingen onderaan en sluit elke doos goed af. Ongelukjes kun je missen als kiespijn. Zet op de dozen ook duidelijk wat er in zit. Een beetje licht vulmateriaal kan verschuiven voorkomen. 

  Tip 5 l Administratie

  Bij een verhuis komt wel wat administratie kijken, verlies deze niet uit het oog. Contacteer leveranciers en vergeet ook zeker de parkeerborden niet als je deze nodig hebt. 

  Reken op een professionele verhuisfirma

  Wil je je niet al te veel zorgen op de dag van de verhuis, doe dan beroep op een professionele verhuisfirma met ervaring. Met Soubry Kenny heb je zo een verhuisfirma in West-Vlaanderen gevonden. Deze professionals staan garant voor een vlekkeloze verhuis en zijn snel beschikbaar. Geef ons zeker een seintje, we maken je graag een voorstel op maat over voor je verhuis.